Interfonski sistemi

Interfonski sistemi

Interfonski sistemi

Interfonski sistemi

Interfonski sistemi

Interfonski sistemi postavljaju se u objektima bilo koje namene, pa ih srećemo u stambenim, poslovnim, proizvodnim i industrijskim objektima. U cilju obezbeđivanja audio komunikacije i sprečavanja neovlašćenog ulaza u objekat, ulazna vrata ili kapija obezbeđuju se električnom bravom, automatom za vrata i interfonskim kompletom. Tehnologija usavršavanja ovih sistema ide uzlaznim putem, pa su u upotrebi i video interfoni.

Osluškujući potrebe klijenata, unapredili smo naše sisteme, pa tako ugrađen interfon omogućava međusobnu komunikaciju između dve ili više interfonskih slušalica, komunikaciju preko telefonskog aparata, kao i kontrolu većeg broja ulaza na objektu.

Teh-tel
Comelit

Klasičan ili video interfon?


Klasičan interfon

Klasičan interfon

Klasični, odnosno audio interfoni, su jednostavno, po ceni pristupačno i ekonomično rešenje za povećanje bezbednosti poslovnog ili stambenog objekta. Oni su iždržljivi, dugotrajni i veoma su jednostavni za korišćenje. Predstavljaju najčešći vid interfonskog sistema koji se ugrađuje na našem tržištu.

Video interfon

Video interfon

Ovakvi interfoni predstavljaju unapređenu verziju klasičnog interfona. Pored audio komunikacije i električne brave, korisniku se pruža i neposredan video uvid u komunikaciju sa drugim korisnikom. Takođe, ovi interfoni omogućavaju i nadgledanje prostora bez ostvarenog poziva.

Paketi na akciji - uskoro!

Cenovnici

Pošaljite zahtev za ponudu

Zahtev za ponudu


Video nadzorAlarmni sistemInterfonski sistemProtivpožarni sistemDrugo


Unesite brojčani rezultat