Alarmni sistemi

Alarmni sistemi

...

Alarmni sistemi

...

Protivprovalni sistemi su najduže prisutni na svetskom tržištu, što znači da postoje utvrđeni standardi koje oni treba da zadovolje. Alarmni sistemi kompanija Paradox i Bosh se nalaze u samom vrhu svetskih proizvođača protivprovalnih sistema zato što su se pokazali kao veoma kvalitetni i pouzdani. Stoga, naša firma ugrađuje samo takve sisteme.

Protivprovalni alarmni sistem sastoji se od serije senzora koji su postavljeni na ugrožena i provalnicima dostupna mesta. Oni mogu detektovati pokret, buku, vibracije. Onog trenutka kada se detektuje neka promena u prostoru, alarmnoj centrali senzor daje signal i ona pokreće unutrašnje i spoljašnje sirene. Alarmnoj centrali se po zahtevu klijenta može dodati i modul za dojavu koji klijenta obaveštava o pokretanju alarma.

Paradox
Bosh
Bentel

Žični ili bežični alarmni sistem?


Card image cap

Žični alarmni sistem

Ovakav alarmni sistem je jeftinije rešenje i najpogodniji trenutak za njegovo postavljanje je u fazi izgradnje objekta. Naravno, moguće je i u kasnijim fazama, ali ovakav slučaj zahteva više planiranja i rada te je vreme neophodno za realizaciju duže. Prednost ovakvih sistema je minimalna potreba za njihovim održavanjem.

Card image cap

Bežični alarmni sistem

Za postavljanje bežičnih alarmnih sistema nije potrebno postavljanje kablovske instalacije u objektu. To znači da se mogu bez problema postavljati i nakon faze izgradnje objekta. U odnosu na žične, bežični sistemi zahtevaju peridično menjanje baterije na senzorima (od 1 do 3 godine).

Paketi na akciji - uskoro!

Cenovnici

Pošaljite zahtev za ponudu

Zahtev za ponudu


Video nadzorAlarmni sistemInterfonski sistemProtivpožarni sistemDrugo


Unesite brojčani rezultatKomplet Dahua MINI - upit

[wpforms id="1130"]

Komplet Dahua MAXI - upit

[wpforms id="1148"]

Komplet Securuty MINI - upit

[wpforms id="1149"]

Komplet Security MAXI - upit

[wpforms id="1150"]