O nama

Više od 15 godina iskustva u sferi sigurnosnih sistema i sistema tehničke zaštite

O nama

Više od 15 godina iskustva u sferi sigurnosnih sistema i sistema tehničke zaštite

Pomažemo vam da zaštite ono najvrednije

Osnivanje firme

Firma MAXIMUS je osnovana 2004. godine u Beogradu. Naša primarna delatnost je pružanje usluga u oblasti sigurnosnih sistema tehničke zaštite, video nadzora i alarmnih sistema. Usled potražnje i velike mogućnosti integracije, sferu svog rada proširili smo i na interfonske sisteme, kao i na računarske i telefonske mreže.

Ubrzo nakon osnivanja firme, deo našeg sektora za instalaciju sistema, delimično je radio na klimatizaciji objekata. Dugogodišnjim iskustvom dobili smo poverenje i postali ovlašćeni servis za ugradnju Vivax klima uređaja. Nakon dobijanja licence zaživela je i ugradnja protivpožarnih sistema. Kroz godine iskustva, profesionalnog i stručnog usavršavanja, stekli smo znanje i sigurnost da možemo da ponudimo kvalitetna rešenja na najizazovnije zahteve naših klijenata.

Osim pružanja usluge montaže i instaliranja, vršimo i nabavku opreme koju ugrađujemo, a u okviru trgovačke deletnosti nudimo je klijentima.

Važnost kvalitetnog projektovanja

Osnovu dobro instaliranog i funkcionalnog sistema čini detaljno planiranje, projektovanje i montaža. Svi sigurnosno-tehnički sistemi kojima se bavimo imaju svoju namenu u obezbeđivanju lica ili imovine.

Prema želji i potrebi klijenata, kao i mogućnostima i okolnostima koje zatičemo na objektu koji se obezbeđuje, nudimo Vam najbolja rešenja. U saradnji sa našim inženjerima i instalaterima dogovarate se o svim pojedinostima koje su bitne da sistemi kojima se obezbeđujete u potpunosti zadovolje Vaše zahteve.

Kao firma težimo ka tome da klijenti, odnosno korisnici naših sistema, uvide prednost integracije pojedinačnih sistema u jaku tehničko-sigurnosnu barijeru. Radi potpune sigurnosti u tehničkom smislu i zatvaranja potpunog kruga bezbednosti našim korisnicima nudimo i uslugu monitoringa video nadzora ili alarmnog sistema.

Zahtev za ponudu


Procena ugroženostiProjektovanje sistemaIntegracija sistemaOdržavanje sistemaDrugo


Unesite brojčani rezultat

Podržan .pdf .png .jpg .bmp. Veličina fajla do 10Mb.